Smidigt

I morse gick allt mycket smidigare. Med frukost, borstning av tänder och hår och påklädning. Kan bero på att Indra sov till halv åtta! Fråga mig inte varför hon helt plötsligt fick denna briljanta idé, men jag gissar att det har med vädret att göra. Jag hann alltså med en hel del innan hon ropade från övervåningen och ville komma upp och de stora hann med allt de med. En liten incident med en gympapåse och ett ”hackigt leende” från min sida fick den äldsta att surna till. Ännu mer. Med all rätt kanske, men ibland är det svårt att förstå vad man får ut av att sparka på en gympapåse för att den inte hänger som den ska på axeln. Samtidigt känner jag så väl igen henne och känslorna hon har och det är väl därför det bubblar i magen på mig och jag har svårt att hålla mig för skratt. Känslan kommer för mig precis som för henne, men skillnaden är att jag har lärt mig kontrollera ilskan och frustrationen. Det var nära att jag fick stå på trappen utan en ”hejdå-puss”, men tillslut så:)

Igår var det gymet för mig för första gången sen maj typ. Hur skönt som helst var det och det känns skönt i kroppen idag. Lite öm och värre blir det i morgon gissar jag. Jag tog det inte särskilt lugnt så jag förväntar mig smärta! Kanske blir det gymet ikväll igen.

//C


Comments are closed.