Föräldraledig

Vakna, göra välling, fixa frukost, leta kläder, tjata, var är borsten? Var är skorna? Stora barn till skolan, vinka till stora barn, leka, sitta vid datorn, Indra lägger sig. Tvätta, plocka, dammsuga, torka, plocka ur diskmaskinen, plocka i diskmaskinen, Indra vaknar, fixa lunch, leka städa, leka, hänga tvätt, tvätta ny tvätt, leka, plocka, leka, möta barn från skolan, handla, göra mellis, fika med bästaste Katja, leka, hänga tvätt, tvätta ny tvätt, tjata, plocka skor, plocka saker, göra läxor, spela Uno, förlora i Uno och kanske vinna i Uno, göra middag, duka, äta, tjata, duka undan, plocka i diskmaskinen, kanske ett barn till träning, kanske två barn till träning, tjata, leka, ett barn hem, kanske två barn hem från träning, ett barn i duschen, nästa barn i duschen, ett barn i säng, plocka, hänga tvätt, ett till barn i säng, plocka leka, tjata, tredje barnet i säng, duscha, sitta i soffan och stirra tomt framför sig, borsta tänder, lägga sig, sova.

En helt vanlig dag i mitt liv, men var kommer ”ledig” in i mitt liv just nu? Jag bara undrar:)

 

//C


2 Responses to “Föräldraledig”

 • Katja Says:

  Ändå är det helt underbart! Vad gör vi inte för våra älsklingar?!? Säg bara till så delar jag gärna lite ledighet med dig. Kanske en kväll på stan eller bara ett pass på lokala gymet tillsammans. Jag behöver också lite ledigt! Tack för att du finns och förgyller min vardag, bästaste Carin!
  Kram

  • Carin Says:

   Ja, de är ju helt underbara!:)
   Tack själv för att du finns och, som idag, tvingar ut mig på en löprunda bla.