Ultraljud 2

Idag var det dags för andra ultraljudet. Första gjordes ju i samband med KUB-testet, men idag skulle de kolla att hjärta, urinblåsa, hjärna, ryggrad, osv, såg bra ut, vilket det också gjorde. Jag var nervös i början. Som jag varit med de andra tre då man alltid får höra både den ena och den andra historien om missfall och missbildningar, så fort man berättar att man är gravid. Allt såg i alla fall bra ut och hjärtat pickade på rejält därinne och h*n ville inte alls vara still och ge bra bilder, varken för sköterskan eller oss. Låg h*n inte upp och ner så var det djupdyk ner i någon ”grop” , eller så ville h*n bara sträcka på sig väldigt mycket just när h*n inte borde. Fullt av liv var det i alla fall och det var riktigt roligt att se hur en sån liten människa redan nu kan vara helt utvecklad och redan kan svälja och kissa. Det gjorde bebisen också. I början av undersökningen var blåsan full, men i slutet när sköterskan skulle dubbelkolla blåsan, så var den tom! Tufft!

Här ligger bebis med ett nöjt leende och fötterna slappt uppslängda på ”väggen”

 

Vi fick ett nytt datum också. 9 juli!! Vad är detta? Jag tror fortfarande på juni. Juni, juni, juni, juni……

//C


One Response to “Ultraljud 2”