Om 10 dagar…

Då har min foglossning, mina problem med ischias och mina sammandragningar försvunnit!! Enligt läkaren som jag var hos igår i alla fall. Hon sjukskrev mig i 10 dagar. Ja ja, jag vet inte vad jag ska säga riktigt, men skönt ska det bli när besvären är borta och jag kan gå normalt igen. Kanske tom börja konditionsträna eftersom sammandragningarna ska försvinna också.
Eller finns risken att jag kanske måste boka en ny tid hos läkaren för att mina besvär har blivit värre? Det är nu man får välja om man ska tänka som man gjorde för länge sedan när läkarna ansågs som gudar, eller om man med sunt förnuft och erfarenhet ska gissa att det snarare kommer bli värre än vad det är nu och att jag antagligen om 10 dagar kommer att sitta i väntrummet hos doktorn för en ny ”undersökning”…

//C


Comments are closed.