Sovit middag och mellis

Sitter nu och väntar på att mellisen ska bli klar. Jag är som ett barn idag, har både sovit middag och ska nu snart äta mellis..

Besöket hos Bm gick bra, fast det tog ett bra tag att hitta hjärtljuden på Grynet. Hon fick avbryta och försöka känna hur Grynet låg innan hon än en gång med gelé och apparat försökte hitta hjärtljuden. Hade jag inte kännt hur Grynet sparkade och rörde sig flera gånger under proceduren hade jag nog blivit nervös, men jag hann aldrig bli det. Värre var det nog för Micke som stod bredvid och ”bara” såg på.
Tillslut hittades hjärtljuden och det tickade på fint mellan 120-130. Typiska killjud alltså!=D

Efter besöket bar det av till Amazing Thai för lunch. Ett nygammalt ställe som bytt lokaler och nu alltså är större och finare. Första gången jag åt där sen vi flyttade hit och det får bra betyg. Jag gillar Tahimat.
Det blev buffé för övrigt, vilket alltid är trevligt och det var gott som sagt. Mätt blev jag, och som vanligt rätt fort, men jag lyckades äta mer än vanligt och jag gissar att det var det som gjorde att paltkoman slog till i bilen och jag praktiskt taget sov på hemvägen.
Väl hemma så gick jag och lade mig på en gång, straxt innan ett, och sov tills Nova kom hem från skolan kvart över två.
Nu sitter vi vid borde och jag försöker få i mig lite mellis innan Micke kommer hem med trollet som blivit firad på Agis idag:)

//C


Comments are closed.