Tacos och sammandragningar.

Idag blir det tydligen Tacos. Det är ju trots allt fredag, men jag tänkte variera mig lite och göra Tacopaj, men när jag la fram förslaget för Nova och Mio blev jag snabbt nedröstad. Hotade med att de måste cykla ner till affären om det skulle bli Tacos, men det var tydligen inget hot utan snarare en belöning, hur det nu kunde bli så. La till ett frimärke och ett brev som skulle läggas på lådan på listan i ren desperation, men inget kunde ta bort deras glada miner när de cyklade ner till affären i tråkvädret. Det är positivitet det. Jag behöver mer sånt.
Tänkte göra barnen glada genom att sortera och vika ett gäng strumpor åt dem tills de kom hem och medan jag sitter och sorterar får jag en sammandragning som heter duga. Vet inte om det var ett straff för att jag lät dem cykla ner till affären eller inte men ont som f*n gjorde det. Och jag ansträngde mig  inte ens. Hade kunnat förstå det mer om jag jagat Indra eller något liknande.  Jaja, det är såhär det ser ut nu. Det är skönt att jag inte har så många veckor kvar…..eller..ja just det…det har jag ju….

//C


Comments are closed.