Fotografering och ett besök på Ackis.

Idag var det dags för Nova att fotograferas och i vanlig ordning gick det hur bra som helst. En kvart, max, sen var det klart och både Nova och Joe var nöjda. Hon börjar bli stor nu min lila tjej!
Medan jag och tjejerna var hos Joe hade Micke och Mio en grabbstund och åkte och kollade på cykel till Mio. Hans cykel har varit för liten ett tag nu och förra året fick Nova en ny cykel, så nu var det dags för Mio. Mio var mer än nöjd när vi alla träffades i Ringengallerian och han kunde berätta att de nu minsann hade hittat en cykel han ville ha. 5 växlar har den också!

På vägen hem ringde jag till Ackis då mina sammandragningar och menssmärtor i magen återkommit och blivit värre igen. De tyckte att jag skulle komma in på en gång så de kunde kolla detta igen, men som förra gången var livmodertappen inte påverkad trots registrerade sammandragningar. Absolut inget jag klagar på, men det är frustrerande då jag blir orolig och  det är ett stressmoment i sig att åka in till förlossningen och bli undersökt.
Efter besöket, som denna gång gick mycket snabbare, var det bara att åka vidare och gratulera Daniel då han fyller i dag. Svärmor hade dagen till ära, och som vanligt, gjort en helt underbar smörgåstårta som jag tryckte i mig en sån stor portion av så jag inte orkade någon tårta efter det. Men det var det faktiskt värt. Den smörgåstårtan går inte av för hackor;)

Nu har Indra blivit lagd i säng och Micke är på väg till affären för att hinna inhandla godis till sig själv innan affären stänger.
Jag ska gå och lägga mig. Det har varit en mycket lång dag idag… 

//C


Comments are closed.