Forskningsgrupp 111.

Vid rutinultraljudet för Grynet i vecka 18 blev jag tillfrågad om jag ville vara med i en studie. Studien handlar om de som har gjort ett kejsarsnitt och är gravida igen. De vill veta hur och var moderkakan sitter vid nästa graviditet och även hur moderkakan ser ut efter förlossningen och hur mycket man blödde vid förlossningen.
Självklart tackade jag ja och jag skulle bli kallad till en kontroll i vecka 28, vilket jag är i nu. Idag var det dagen D och jag tog mig till Ackis och till specialistmödravården.

Väl på plats fick  jag ligga på den berömda britsen och fick också reda på att vi är förskningsgrupp 111.
När läkaren undersökt moderkakan, som satt baktill i livmodern, tittade hon också på Grynet för att se till att allt såg bra ut med honom/henne också.
Medan hon tittade på Grynet så  frågade jag om det fanns en liten chans att jag kunde få med mig bilder hem, eftersom Micke inte var med och jag jättegärna ville att han också skulle se. Hon sa att jag absolut kunde få bilder!
Jag fick 8 bilder! 7 st i 3D.

Grynet:)

Det blev extremt verkligt när jag såg dessa bilder på monitorn och det var väldigt nära att det kom en tår. Det är ju en riktig liten bebis i  magen och trots att det är fjärde gången är det lika fantastiskt även denna gång och overkligt! Nu längtar jag ännu mer tills Grynet tittar ut till oss i sommar! 
Måste jag säga att jag  och Micke har tittat på bilderna hundra gånger redan?:)

//C


One Response to “Forskningsgrupp 111.”