7 veckor..

 

 

..kvar, om jag går till beräknat datum. Har då gått i 40 veckor, men det låter ju hur drygt som helst, 35 räcker gott och väl.
Det är nu Gynet växer till sig och fettar på sig kan man säga. Det känns. Och det märks. Även om jag ligger under medelkurvan storleksmässigt på magen, så känner jag mig hur stor som helst och magen är verkligen i vägen konstant.

När man har gått såhär långt och man vet att det är relativt nära så ligger tankarna, i alla fall mina, mycket på hur den lilla ser ut. Visst jag har fått 3D-bilder, men de säger ju faktiskt inte allt. Att kombinationerna kan bli så olika är hur intressant som helst.

När min syster var hos oss sist så pratade vi genetik. Vi har samma föräldrar, men de märks knappt. Vi är inte lika över huvud taget tycker jag i alla fall. Vad tycker ni?

Näsa; Nej
Mun;Nej
Öron; Nej
Ögonform; Nej
Ögonfärg; Nej
Ansiktsform; Nej
Hårfärg; Nej
Hårkvalite; Nej
Längd; Nej
Kroppsform; Nej

//C


2 Responses to “7 veckor..”