Ingen feber, ingen medicin…

Jag pratar om mina bihålor igen. Ett återkommande problem som snart kommer att göra mig galen!
Just nu är det höger sida som spökar. Samma sida som jag var inne och spolade för två veckor sen. Då hade jag ont, men inte ont jämförelse med idag och de senaste två dagarna. Hela käkpartiet på höger sida är ömt och det sprider sig upp mot under höger öga. Det gör ont av att bara öppna munnen.
MEN! Jag har ingen feber, alltså får jag ingen medicin. Jag tycker det är bra att läkare inte skriver ut antibiotika hur som helst, men just nu vet jag inte om jag klarar av det här länge till. Jag går på alvedon och nässpray med kortison. Det hjälper litegrann, men det gör ju ont ändå. Penicillin tar bort det onda lite snabbare i alla fall.
Jag svamlar på och lever i  min bihålebubbla, som jag antagligen kommer att få göra tills dess att Grynet bestämmer sig för att titta ut.
Har jag sagt att jag längtar??

//C


Comments are closed.