Sovklockan.

Jag har en liten sovklocka som jag utnyttjar så fort det går. Det går vanligtvis på tisdagar, onsdagar och torsdagar. I dag är det torsdag och jag har alltså sovit. Att det funkar just de dagarna beror ju på att Indra är på dagis då. Idag sov jag två timmar drygt. Jag sover inte en tung konstant sömn, utan mer en hackig lätt sömn, men jag hoppas att det hjälper lite i alla fall. Så trött som jag är nu är Inte roligt och hela jag påverkas av det och självklart de närmaste runt om mig. Så…jag ber om ursäkt här och nu, om jag inte varit tydlig innan. Jag ber om ursäkt för mitt humör och mitt sätt. Det är övergående. Det kommer att gå ifrån att vara rabiat, hysterisk och otrevlig, som nu, till att sitta och gråta när ammningshormonerna strömmar till. Det blir en helt ny sida att upptäcka.

//C


Comments are closed.