För mycket…

Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Det är för varmt vad jag än gör eller är och det är inte det lättaste att förflytta sig då Ischiasnerven verkligen gör sitt bästa för att hindra mig att gå.

Var hos Bm idag och alla värden var bra. Magen har vuxit till 38 cm och vi fick en ny tid den 15 juli. Kom att tänka på att jag och Micke bestämt att Grynet skulle vara ute natten mellan 15-16 juni vilket nästan fick mig att börja gråta, men, men… Jag hoppas verkligen inte att jag är tillbaka hos Bm 15 juli med en mage som blivit ännu större!!
Efter Bm-besöket behövde jag choklad. Är det något som irriterar mig nu så är det råd om vad jag borde och inte borde äta och om det är innan eller efter lunch, eller middag eller frukost. Jag blir inte bara lite småsur, jag blir skitförbannad och pulsen går upp på några sekunder. På riktigt. Jag måste verkligen anstränga mig för att inte börja gråta och/eller höja rösten och säga något dumt.
Jag fick i alla fall chokladen jag ville ha. Innan lunch!

Jag, fast inte såhär glad alla gånger, tyvärr=D

Vi köpte skor till Micke idag också. Löparskor, vilket var välbehövligt. Vi var på Löplabbet och testade dem och jag vet inte om det var han eller jag som var mest nöjd när vi var klara.
När vi skulle gå sa hon som hjälpt oss med skorna:
-Jag vet att man inte ska säga något, men du har verkligen en jättefin mage!
Jag tackade och sa att man visst fick säga så, för trots att det är såå jobbigt och jag kan börja gråta för ingenting så hjälper ett par snälla ord otroligt mycket, även om man kanske inte tror det. Snälla kommentarer i all ära, bara det inte börjar kladdas och tas på magen, som den allmänna egendom den blir när någon är gravid!

Nu ska jag försöka förflytta mig igen. Jag ska kryphasa ut till köket och öppna frysen. Inte för att svalka mig, trots att det skulle vara en superbra idé, kom jag just på, utan för att börja med middagen som skall vara klar runt halv sex. Och jag som inte är ett dugg hungrig….

//C


Comments are closed.