Nattfasan.

Idag trotsade jag allt vad smärta heter och följde med till Björklinge och badade.  Nej, jag badade inte men jag satt vid stranden och öste sand med Indra ett tag och satt sen på en handduk resten av tiden och försökte undvika solen. Micke badade i omgångar med Indra och Nova och Mio.
Indra skakade tänder och var alldeles blå när hon var färdig, så lite varm välling, en vagn och en filt så sov hon gott medan Micke och Nova simmade ut till bryggan och hoppade från hopptornet.

När vi kom hem vid tvåtiden var det en snabb lunch och sen lite mer boande i form av städning i tvättstuga och klädkammare. Även Grynets säng har kommit på plats och ska bara bäddas. Det mesta som har med Grynet att göra är nu ”Check!”, men inget Gryn syns till.

När midadgen var avklarad och Indra lagd bänkade resten av familjen sig i soffan på nedervåningen för att äta glass och titta på ”Draktämjaren”, en animerad film om en vikingapojke som, trots sin pappas förmaningar om allt vad drakar heter, blir vän med den värsta draken av dem alla; Nattfasan!
En bra och rolig film som passar mig alldeles utmärkt. Jag var snabbast med att paxa Nattfasan som favoritdrake när filmen var slut och Nova och Mio fick nöja sig med lite mindre bra drakar som favoriter! 1-0 till mig!

Glass och film.

Nu är det snart läggdags för mig. I morgon är det 9 juli och jag har en svag aning om att det datumet betyder något, men jag kommer inte riktigt ihåg vad det är. Det blir och är säkert en dag som alla andra!

 

//C


Comments are closed.