40 veckor. Check!

Jag har varit gravid i 40 veckor i dag och än har ingenting hänt. Det är ren och skär katastrof! Allt som jag hoppades och trodde har bara helt enkelt körts över. Av Grynet! Jag är i chock och det känns som jag lever i en drömvärld där jag snart ska vakna upp och inse att allt, tom Grynet, är en dröm. Troligtvis vaknar jag av värkar i stället och får känna att jag lever så pass mycket att jag hellre vill dö. Jag vet inte vilket som är bäst?

Ett mycket envist litet Gryn…

Jag tror ändå någonstans att man ska lära sig av allt som sker, så det jag tar med mig av dessa 40, hittills, veckor som gravid är bl. a att vad jag än vill och tycker så bestämmer Grynet själv när h*n vill komma ut (inom rimliga gränser). Face it, förlika dig med det och gilla läget!! Ingen idé att deppa ihop. Om två veckor, max, är Grynet ute vare sig h*n vill eller inte ändå så…jag får vänta helt enkelt.

//C


One Response to “40 veckor. Check!”