Segt

Skulla ha åkt till stan idag men jag orkade helt enkelt inte. Dessutom finns det miljoner grejjer att ta tag i här hemma så stan får vänta tills på söndag eller måndag när jag bara har Nike att ta med. Blir lite lättare då.

Testade en ny sak i morse. I stället för att tjata om tider och att Nova och Mio hade X antal minuter på sig att göra sig iordning, vilket de ändå inte ger någon respons på, så sa jag ingenting istället. Det resulterade i att de gick hemifrån, eller snarare sprang, fem minuter senare än vanligt. Kanske slipper jag tjata i morgon, fast det tror jag inte? Undrar hur lång tid en människa behöver, i snitt, för att ändra en vana? Det lär märkas.

Fredag idag och fredagsmys står på schemat. Ska fråga Nova och Mio om jag får sitta hos dem och kolla på film ikväll. Klockan åtta har Indra lagt sig och vid den tiden brukar Nike sova, så kanske kan jag äta glass idag istället för att slänga i mig den och det tillsammans med Nova och Mio. Frågan är bara om de vill.
Ska försöka hålla mitt sockersug i schack tills glassen ikväll. De där kakorna igår till fikat förstörde rätt mycket och jag känner mig nu ännu mer godissugen än vanligt. Suck!

Mitt ”nya liv” börjar när Micke kommer hem från Usa. Måndagen efter skall undertecknad ta sig till det lokala gymet och inhandla ett gymkort. Sen blir det till att bygga upp det jag förlorat under graviditeten och lite till. Ser så fram emot att komma in i träningsträsket igen. Jag behöver verkligen det för att må bra på alla sätt. Just nu är min kropp en katastrof styrkemässigt och då menar jag inte att jag strävar efter att bli fitnessproffs utan bara att klara av att resa mig från en stol utan att kroppen går av på mitten.

Nu lek med Indra!

//C


Comments are closed.