Nytt och gammalt

Tog en lång promenad med svärmor idag efter lunch. Indra gick själv en lång stund innan jag sa att hon var tvungen att sätta sig i vagnen. På två röda sov hon. När jag kom hem hade posten kommit med min nya telefon, eller en avi i alla fall, så det var bara att fortsätta promenaden ner till Konsum och hämta ut den. Sen dess har jag kombinerat amning, lek och fipplande med telefonen.
Självklart kunde inte telefonen kopiera alla kontakter så de jag använder mest fanns ju så klart inte med, hur mycket jag än försökte och gjorde om.
Ringde i alla fall till Nova för att berätta att kjag nu fått en ny telefon. Det var kul!

Snart är det middagsdags, så Nike har börjat vråla i vanlig ordning. Det blir rester idag vilket gör det lite enklare. Grytan från igår går alldeles utmärkt att äta samtidigt som man ammar då jag kan äta den med sked! Man får inte vara dum.
Varken Nova eller Mio äter hemma idag Det blir bara jag och Indra vid matbordet. Det kommer att kännas ännu mer tomt. Nova sover inte ens hemma, så min tanke med fredagsmys på övervåningen med båda stora skiter sig lite. Men Mio är kvar hemma så han får dras med mamma ikväll. Undrar vilken film vi ska se? Jag har några Disney´s jag fortfarande inte sett:)

//C


Comments are closed.