Monsterglass.

Det blev Monsters Inc igår, med kopiösa mängder glass. Jag kände mig manad att få mer plats i frysen så tre paket, med lite kvar i varje iofs, rensades ur och åts upp av mig och Mio. Jag tryckte i mig till jag höll på att få upp allt igen, medan Mio var lite smartare och lämnade kvar lite. Var inne på att äta upp hans glass också, men någonstans får man ju dra gränsen och vara ett bra föredöme trots allt.

Det lektes också en hel del med nya telefonen, en Sony Ericsson Arc, så jag kan lite mer idag än igår. Håller just nu på att försöka lära mig hur man skickar iväg en bild med blåtand till datorn. Kul det här!!
Passar även på att sitta i bastun (läs uterummet) när de små sover och dricka latte och äta kakor. Det är jag värd. Ska ju dessutom ut på promenad sen med Indra när vi ätit lunch. Frågan är om jag orkar lunch efter alla kakor jag smällt i mig…men i alla fall.

Hänga kläder står på schemat just nu, så det är bara att få ändan ur och göra det också  medan de små sover. Det är näst intill omöjligt att hänga tvätt samtidigt som jag bär på Nike, jag har provat.

//C


Comments are closed.