10

Har precis kommit hem från en powerwalk i skogen. Började med att lämna Indra på dagis och fortsatte sedan upp mot jaktstugan. Var ute totalt i en timma och en kvart. Skönt, men jobbigt. Kondition är något som för tillfället inte finns i mitt orförråd.

Började på ett inlägg redan igår kväll, men det gick bara inte att slutföra. Jag var såå trött så jag kunde ha stått och sovit tror jag.
En sak jag insett under de senaste dagarna är att det suger att vara ensamstående! Trots att jag fått hjälp av både mamma och svärföräldrar så har det varit jobbigt och jag önskar att jag bara kunde få sova en hel natt någongång, men jag gissar att jag får sova något annat liv.

Gårdagen var en av de viktigaste dagarna i mitt liv. Min lilla stora tjej blev hela 10 år och det firades med skönsång och presenter på morgonen. Även Micke var med på telefon från andra sidan jorden och grattade sin stora tjej på hennes stora dag, en sak som uppskatades väldigt mycket då hon inte var helt nöjd med att pappa inte skulle vara hemma på hennes födelsedag. Nu var han med i alla fall, fast i telefon.
På eftermiddagen efter skolan åkte vi in till Uppsala för att äta middag och då fick självklart Nova välja vad och var vi skulle äta. Det blev en grekisk restaurant och hon valde kött och klyftpotatis. Personalen bjöd på glass efter maten då de hörde att hon fyllde år. Jättesnällt och även det uppskattat!
Sen var det bara att ta sig hemmåt igen eftersom det är vanlig skoldag idag. Väl  hemma åt vi glass och Nova fick öppna fler presenter. En Justin Bieber-skiva blev nog favoriten för så fort det bara gick spelades den på hög volym på hennes rum, medan nya kläder provades.
En mycket nöjd, glad och trött 10-åring lade sig igår kväll.

I helgen är det full rulle igen då det är kalas för Nova.
På lördag kommer även Micke hem, vilket ska bli riktigt skönt!

 

//C


Comments are closed.