Just det…

…jag har en blogg. Den faller lätt i glömska bland all sömnbrist, tonvis med tvätt och roddande till och från dagis och andra aktiviteter.
På riktigt! Var finns det ork att köpa? Är det billigt, i vilka storlekar och är det restat? är såna saker jag behöver veta nu.

Nike är förkyld och ägnar nätterna åt att försöka andas samtidigt som hon suger på nappen. Dålig kombination och det enda jag kan göra är att lägga henne så huvudändan är upprät. Det hjälper sådär. Bättre, ja, men inte helt bra. resultatet är att nappen lättare åker ur och bort ifrån henne så hon inte får tag i den vilket gör att jag måste hjälpa till. Nappen är en av de bästa uppfinningarna men inte just då på natten när den tappas för femtielftegången.

Ändå har jag lyckats ta mig in till Uppsala fram och tillbaka idag med båda småkidsen. Jag går lite som i en dimma och jag kan komma på mig själv med att undra hur jag kom dit jag är just nu, då jag inte har någon aning eller ngt komihåg hur det gick till. Jag går bara helt enkelt. Autopilot, check! Läskigt.

Nike sov i alla fall hela vägen med några små mikrostunder som vaken. Inget gnäll förrän vi kom hem och hon kom på att hon var hungrig.
Lyckades med det få de ärenden gjorda inne i stan som var tvungna och nu har jag slagit vad med mig själv för att se hur mycket tvätt jag kan få tvättad och vikt innan kvällen.

//C

 


One Response to “Just det…”

  • Jeanette Says:

    Härlig blogg! =)
    Vad duktig Nike är, som kan fixa med nappen själv. Kevin tjuter som en stucken gris om den trillar ur och väntar på att få den intryckt av en stressad förälder…