Orm!

Men hur söt får man vara som orm då?
Den här lilla ormen, tydligen en huggorm, på tio cm mötte vi på vår promenad hem från jaktstugan idag.
Hur jag än vände mig runt den följde den med med huvudet för att ha koll på var jag var och som ni ser är den beredd på att anfalla!
Fick förslaget att jag kunde ta med den hem och ha i fickan. Ingen dum idé tycker jag. Förstå vilket partytrick att ha en huggorm i fickan! Man har garanterat alltid något att prata om.
-Trevig fest det här. Har du sett min orm förresten? Och medan man gräver i fickan så snurrar det rejält i huvudet på den man pratar med, som inte riktigt vet vad han/hon ska tro kommer upp med handen.

Nu lät jag den faktiskt vara, efter att vi förevigat den på bild såklart, så den kunde i gott mod ringla in i skogen och pusta ut, glad för att inte ha blivit medtagen hem till mig och alla barn och för att ha sluppit agera partytrick på alla tusen fester jag går på om året.

//C


Comments are closed.