Vinter

Är inne på min andra kopp latte nu…inte för att jag har så mycket kaffe i så att koffeinet gör någon pigghetsverkan, utan bara för att det är gott.
I natt vaknade Nike bara en gång, så det tar sig, men jag är forfarande trött som om jag inte sovit på flera dagar. Jag vet att man inte kan sova ikapp, men det känns ändå som om det skulle funka för mig idag.
Fredag idag och det innebär att Indra är hemma så att vila medan Nike sover finns inte idag. Konstigt att de är just de dagarna som det absolut inte går på som jag så gärna vill och antagligen skulle kunna sova!!

Det har kommit snö i norr. Det är ju så man kan börja gråta! Jag hatar kyla och att frysa och jag hoppas att snön kommmer sent och att vintern blir mild. Att jag ska gå tjugo minuter till dagis i snö och minusgrader med två barn ser jag fram emot!  Ska ta tag i körkortet nu. Var på väg men det sket sig med körtider. Får helt enkelt skjuta upp det till efter nyår, sen så!! Var sak har sin tid….typ..:s

//C


2 Responses to “Vinter”

  • Jeanette Says:

    Körtider!? Du får väl övningsköra privat? Det är himla kuligt att sitta bredvid med hjärtat i halsgropen när ens adept svettigt framför fordonet på de mest konstiga sätt… Men billigt är det ju och man kan köra precis när man vill!

    • Carin Says:

      Jag har redan kört privat så nu är det det sista som ska nötas:-) Men som alltid när ja ska köra, privat eller inte så ska det finnas barnvakt och nu åker de iväg och är borta till slutet av december. Vad har du för dig närmaste veckorna annars:-D