12-åringen..

Känner att jag måste posta ett inlägg om den tolvåring som blev handfängslad av vakter.
Fy fan säger jag bara!
Om min tolvåring blivit tagen av vakter, för att han åkt mellan vagnarna på Saltsjöbanan, och skrikit ”Jag ska mörda dig din jävla hora” så hade jag skämts som en hund och inte gått ut i media och bölat.

Att han är tolv spelar ingen roll över huvud taget. Han kan inte tro att han kan bete sig hur som helst för att han ”bara är tolv”, hur skulle det se ut??
-Jaha, lilla gubben, är du bara tolv? Då får du följa med här så ska du få en bulle och ett glas saft. Tur att du inte var arton för då hade du åkt ner på golvet och fått handfängsel i väntan på polis! 

Och nej, jag är inte för att slå eller misshandla barn, men man kan inte bara gå efter ålder i alla lägen.

//C


2 Responses to “12-åringen..”

 • Max Says:

  Nä precis, själv arbetat inom högstadiet där barnen är ännu äldre och bör förstå. Skriks något sådant i korridoren är det för lärare att enkelt dra upp batongen och brotta ned eleverna. Man ska ju inte tåla sånt i arbetslivet, varför får inte lärare ha batong också? Tro mig arbetsmiljön i skolan är inte så mycket mildare än för dessa väktare dock har de ju rätt att ingripa fysiskt.

  • Carin Says:

   Jag tror dig! Ingen, oavsett var de arbetar ska behöva lyssna på snorungars ohyffs!
   Var gick det snett är intressant att veta i det här fallet!