Glidarliv….

Vill be om ursäkt för uteblivna blogginlägg. Glider runt och gör mest ingenting och njuter av livet, värmen och alla pengar jag har…Mohahaha, gick ni på den lätta?
Jag har knappt tid att torka mig när jag varit på toa, om jag ens hinner gå på toa. Hade glömt bort att småbarnslivet även innebar schemalagda toalettbesök, men det funkar. Hej och hå vad bra det går! Nike ligger i skrivande stund och skriker på sin filt under baby gymet. Pulsen är på topp och jag ska hälla i mig lite koffein, sen blir det tvätthängning, antagligen medd Nike på armen.

Igår fick Nike sina första vaccinationssprutor vilket resulterade i över fem timmars sovperiod utan mat idag. Hade uppskattat om den hade infunnnit sig natten som var i stället, men jag ska vara glad att hon ”bara” vaknar en gång under natten nu och vill äta.
Som den drama queen hon är satte hon igång att gallskrika efter sprutorna igår. Ett tag hade varit förståligt, men hon gallskrek i en kvart. Försökte förstå sköterska genom att läsa på läpparna i allt vyssjande och tröstande och jag tror att vi har tid i november igen, men jag är inte säker. Det jag hörde var när sköterskan kommenterade hennes gallskrik med att hon” visst tog det lite hårt att få sprutor”. Vad säger man? Hon har två andra  drama queens att bräcka här hemma och än så länge lyckas det bra!:)

Som sagt så står hängning av tvätt på schemat, sen ska det lagas mat och plockas lite allmänt så man slipper gå på leksaker och annat som ligger på golvet. Sen ska jag också gräva en grop på baksidan och lägga mig själv i när dagen är slut!
Ses!!

 

//C

 


2 Responses to “Glidarliv….”